Kamara luptă pentru sănătatea fiului său de șapte ani. Leon suferă de paralizie cerebrală și mai are de făcut multe operații

 Kamara luptă pentru sănătatea fiului său de șapte ani. Leon suferă de paralizie cerebrală și mai are de făcut multe operații

Kamara duce o luptă neîncetată pentru fiul său, Leon, în vârstă de șapte ani. Încă de la naștere, micuțul suferă de o formă de paralizie cerebrală care l-a ținut mult prin spitale. Acesta a fost supus la nenumărate operații și încă mai are de tras, motiv pentru care atât cântărețul, cât și fosta lui parteneră, Oana, mama lui Leon, fac tot ce pot pentru a-l ajuta pe fiul lor, scrie SHOK.md cu referire la profm.

10.000 de euro îl costă pe Kamara următoarea operație a fiului său, ce va avea loc în Barcelona. Cântărețul a stat de vorbă cu cei de la click.ro despre starea băiatului lui.

„Leon e bine, mulțumim lui Dumnezeu! Face din ce în ce mai multe progrese, are personalitate, e pe veselie, lucrează foarte bine. E muncitor, e un campion și ne pregătim pentru operația de la sfârșitul lunii august, început de septembrie, în funcție de cum revin doctorii din vacanță, la Barcelona. Nici măcar doctorii nu pot spune cu precizie când va fi recuperarea totală! E o recuperare care se face treptat-treptat! Așteptăm la fiecare pas! De aceea și campania lui se numește. Încă un pas pentru Leon!”. Nu avem cum să anticipăm ce și cum, însă  normal că îmi doresc să îl văd alergând, normal că îmi doresc să îl văd independent și chiar dacă nu va fi un campion olimpic, cum am mai spus-o,  să fie un campion în viață”, a declarat Kamara, care în 10 mai organizează o gală pentru a strânge bani pentru fiul său.

„Nimic nu anunța nașterea lui. De aici problemele lui Leon. Noi nu am știut ce are, ni l-au pus în brațe și am plecat cu el acasă. Ulterior, când am văzut cum întârzie în dezvoltare, am ajuns la mai mulți medici, care ne-au edificat. Am dirijat toată energia pentru a-l pune pe picioare și nu pentru a ne consuma forța și timpul prin procese cu un rezident iresponsabil. Mulțumesc acelor doctori care au intervenit la timp și au corectat cât s-a putut din greșeala unui doctor care merită să nu mai profeseze. Acum e un băiat deosebit, super inteligent, plin de viață. Are o ureche muzicală extraordinară, prinde piesele foarte repede. Dacă va avea talent în domeniu, îl voi susține imediat”, povestea Kamara în urmă cu ceva timp.

 

Maria Palade

https://shok.md/