Karizma, despre cel mai dificil „job” de pământ și dezvăluiri din a treia căsătorie: El e ultima mea încercare

 Karizma, despre cel mai dificil „job” de pământ și dezvăluiri din a treia căsătorie: El e ultima mea încercare

Interpreta Karizma, pe numele său real Olga Fesenco, anterior cunoscută și ca Alexa a vorbit despre cea de-a treia căsnicie cu Ion Ghimpu. Aceasta spune că până în prezent o copleșesc emoțiile când își aduce aminte de primul sărut cu partenerul său. „Pentru mine Ion, la momentul dat este ultima mea încercare ceea ce ține de o relație”, a spus Karizma, la „Unu Noaptea”. Totodată Olga susține că relația este cel mai dificil job de pe pământ, întrucât e foarte complicat să cunoști un om și să-l accepți cu toți monștri lui.

„Până în ziua de astăzi am emoții când îmi aduc aminte de primul sărut cu Ion. Noi suntem căsătoriți, copii, nevoi, dar iată că am momente când pun muzică și îmi aduc aminte cum noi, prima oară ne-am sărutat. Anume momentul acesta, când s-a aprins în noi focul și mi se face pielea de găină. Eu readuc aceste clipe în mine. 

Cu Ion este pentru prima oară o relație chiar matură și nu simt necesitatea să fiu fetiță cu el. Nu pentru că nu-mi oferă această posibilitate, dar eu nu simt necesitatea: da ia-mă în brațe, așa ceva nu am. În genere eu mă descoper cu el altfel. Pentru prima oară mă văd așa. În alte relații aveam necesitatea să fiu cumva fetița cea mică, să mă alint. Aici nu, parcă sunt de fier”, a menționat Karizma.

Aceasta a mai adăugat că relația „este cel mai dificil job de pe pământ. Cât de inteligenți, zăpăciți, bravo sau cât de tare nu veți iubi. Sunteți două caractere total diferite, chiar și dacă voi aveți aceleași principii, oricum sunteți doi oameni diferiți care reacționează divergent la anumite situații. Este momentul acesta de compromis și poți să mergi, dar după,  oricum rămâi cu această virgulă, în alte situații el rămâne și se adună într-un moment. 

Iar când ajungi la o situație de conflict, îți aduci aminte de acea virgulă, chiar dacă voi ați depășit acel moment. Paharul acesta se umple, până când iar trebuie să-l verși. Aceasta este foarte complicat. Sigur că e foarte ușor să renunți, dar doar prin muncă tu poți să transformi aceste virgulițe în liniuțe de suspensie ca apoi să ai o relație sănătoasă”.

Totodată,  interpreta a subliniat că mai bine să fii singur, decât să accepți o relație chinuitoare.

„Pentru mine Ion, la momentul dat este ultima mea încercare în ceea ce ține de o relație, pentru că e foarte complicat să cunoști omul. Plus sunt etape de iubire. Prima este când îți pare că nu mai există un om mai frumos și iubitor. După care lucrurile acestea se liniștesc și începi să vezi că omul acesta mai are și monștri, calități negative și în etapa aceasta când tu scoți ochelarii roz, trebuie să decizi ce faci, rămâi cu această persoană, te lupți cu monștri lui sau mergi mai departe. 

Asta este cel mai greu, atunci când tu îl iubești și îl urăști. Asta joacă tot timpul și e ceva normal. Atâta timp cât nu aduce chinuri eu o să fiu cu această persoană”, a conchis ea.

Cuplul și-a oficializat relația pe 1 iunie, 2021, în Chicago, unde sunt stabiliți cu traiul.

View this post on Instagram

A post shared by Karizma One (@karizma_one)

Citește și