Kate Middletone, la înălțime! Echipa de rugby a Angliei s-a distrat pe cinste cu Ducesa

 Kate Middletone, la înălțime! Echipa de rugby a Angliei s-a distrat pe cinste cu Ducesa

Regina Elisabeta a II-a i-a acordat ducesei de Cambridge, Kate Middleton, patronajul Rugby Football Union şi Rugby Football League, foruri care s-au aflat până anul trecut sub tutela prinţului Harry, scrie SHOK.md cu referire la News.ro

„Sunt încântată că am sub patronaj Rugby Football League şi England Rugby. Două organizaţii fantastice, care se dedică valorificării puterii pe care sportul o poate avea în reunirea comunităţilor şi în a-i ajuta pe oameni să crească”, a notat Kate Middleton pe Twitter. Palatul Kensington a spus că rolul se aliniază îndeaproape cu „pasiunea ei de lungă durată pentru sport și cu beneficiile pe care le poate oferi pe tot parcursul vieții”.

„Suntem cu adevărat onorați de numirea Ducesei de Cambridge drept Patron Regal al Rugby Football League. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Ducesa în anii următori și știu că toate nivelurile sportului nostru o vor primi în familia Rugby League”, a spus și Ralph Rimmer, director executiv al Rugby Football League.

hepta6229363-1

Kate Middleton este fană a rugbyului din copilărie. În 2015, ea a asistat la Cupa Mondială, în Anglia, şi în 2017 a fost prezentă la turneul celor Şase Naţiuni, la Paris. Soţia prinţului William are sub tutela sa şi All England Lawn şi Tennis Croquet Club, precum şi Lawn Tennis Association, SportsAid şi 1851 Trust, potrivit skysports.com. Inițiativa o va pune în concurență directă cu soțul ei, William, care este patronul Welsh Rugby Union, în timpul campionatelor de anul acesta.

Kate Middleton este primul membru al familiei regale care a preluat unul dintre patronajele prințulului Harry după ce el și Meghan Markle au părăsit viața regală și s-au mutat în California, SUA.

hepta6229316
hepta6229322

 

facebook sharing button

Maria Palade

https://shok.md/