Kim Kardashian, acuzată că a „deteriorat iremediabil” rochia lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Gala Met 2022

 Kim Kardashian, acuzată că a „deteriorat iremediabil” rochia lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Gala Met 2022

Un colecţionar şi admirator al actriţei Marilyn Monroe a criticat miercuri compania care deţine o rochie celebră a fostei vedete hollywoodiene pentru faptul că i-a permis starletei de reality-show Kim Kardashian să poarte şi să „deterioreze iremediabil” acea creaţie vestimentară la seara de gală organizată la începutul lunii mai de Metropolitan Museum of Art din New York, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Scott Fortner, un colecţionar ce deţine un site dedicat în întregime actriţei Marilyn Monroe, a publicat în această săptămână fotografii cu acea rochie crem decorată cu cristale pe care vedeta de la Hollywood a purtat-o atunci când i-a cântat „Happy Birthday Mr. President” lui John F. Kennedy în 1962.

În prima serie de imagini apare, potrivit spuselor sale, faimoasa rochie a lui Marilyn Monroe aşa cum era ea înainte de Gala Met 2022. Fotografiile din a doua serie au fost realizate de un prieten al lui Scott Fortner duminică, în vitrina muzeului privat Ripley’s din Hollywood, după ce Kim Kardashian a purtat acea rochie.

Maria Palade

https://shok.md/