Kim Kardashian, pusă la zid! Ţinuta lui North i-a înfuriat pe fani

 Kim Kardashian, pusă la zid! Ţinuta lui North i-a înfuriat pe fani

Kim Kardashian a fost pusă la zid de fani, la câteva zile după nunta surorii sale care a avut loc în Portofino, Italia. Vedeta din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă de papparazzi alături de fetița ei, iar fanilor nu le-a venit să creadă cum este îmbrăcată North, scrie SHOK.md cu referire la click.

Kim Kardashian este o mare împătimită a modei, deseori ajungând chiar să dea naştere la diverse trend-uri. Se pare că pasiunea sa pentru fashion i-a fost insuflată și fiicei sale, North, în vârstă de opt ani. Cu toate acestea, fanii nu au fost de acord cu cea mai recentă alegere vestimentară făcută de micuță și au publicat numeroase mesaje legate de outfit-ul fetei, considerat total nepotrivit din mai multe privințe.

image

Cele două au ieșit la o plimbare pe străzile din Portofino, o locație de lux din Italia, la scurt timp după ce au participat la nunta lui Kourtney cu Travis Barker. Kim Kardashian a purtat o rochie neagră, la care a accesorizat o pereche de sandale, iar North a avut o ținută neașteptată pentru o fetiță de vârsta ei. În imagini, ea apare îmbrăcată într-o pereche de pantaloni, un corset și o jachetă cu guler de blană, iar look-ul a fost accesorizat cu pantofi sport și geantă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și