KJ Apa, din celebrul serial Riverdale, va fi tată la 23 de ani! Starul așteaptă primul său copil cu iubita Clara Berry

 KJ Apa, din celebrul serial Riverdale, va fi tată la 23 de ani! Starul așteaptă primul său copil cu iubita Clara Berry
0Shares

KJ Apa va avea primul său copil! Celebrul star de 23 de ani din serialul ”Riverdale” și iubita lui, modelul Clara Berry, vor fi părinți pentru prima dată, scrie SHOK.md.

KJ Apa va fi tată! Starul din ”Riverdale” a făcut anunțul miercuri, pe contul său de Instagram. Acesta a postat o poză în care se află alături de iubita lui Clara Berry, ce afișează burtica de gravidă deja destul de măricică.

La rândul ei, modelul de 27 de ani a postat o serie de fotografii cu burtica, la care a adăugat emoticoane cu fețe de copii. Vanessa Morgan, prima dintre starurile din ”Riverdale” care a devenit părinte, i-a felicitat pe cei doi. De asemenea, colega lui Apa, Lili Reinhart.

KJ Apa și Berry s-au afișat pentru prima dată în ipostaza de cuplu în februarie 2020. Atunci, actorul a postat o fotografie pe Instagram în care o săruta pe viitoarea mămică. Totuși, flirtul dintre cei doi a început încă la sfârșitul anului 2019, pe social media, scrie spynews.ro.

În vara anului 2020, Berry și-a declarat dragostea pentru star după ce acesta a postat o serie de fotografii cu ea din intimitate, dintr-o vacanță pe care au petrecut-o împreună

„Nu există niciun alt loc”, a scris actorul în cadrul postării din august 2020.

În trecut, Apa a avut o relație de scurtă durată cu Britt Robertson, colega sa din filmul ”A Dog’s Purpose”. Cei doi au fost surprinși sărutându-se în vara anului 2019, potrivit US Weekly.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/