Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas

 Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas

New York, NY – Kourtney Kardashian and Travis Barker are engaged! Travis reportedly popped the question at a beachside hotel in Montecito. BACKGRID USA 17 OCTOBER 2021,Image: 638439346, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit, imediat după ce au plecat de la ediția cu numărul 64 a Premiilor Grammy. Îndrăgostiții și-au spus jurămintele în fața unui bărbat costumat în Elvis, iar la eveniment nu au fost invitați nici măcar membrii familiei, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Kourtney Kardashian și Travis Barker sunt împreună de puțin peste un an, însă povestea lor de iubire a evoluat cu rapiditate. Basistul formației Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe Kourtney anul trecut, iar luni noapte se pare că s-au căsătorit, în secret, în Las Vegas. La ceremonie ar fi participat cel care s-a ocupat de oficierea mariajului, un bărbat deghizat în Elvis și un fotograf angajat de Travis.

Atât Travis, cât și Kourtney și-au dorit ca evenimentul să se petreacă departe de privirile indiscrete. Cu toate acestea, se pare că va urma și o petrecere de amploare, conform relatărilor celor de la Page Six. 

Kourtney are trei copii din relația pe care a avut-o cu Scott Disick: Manson, Penelope și Reign, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. La rândul său, Travis are doi copii din mariajul cu Shanna Moakler: Landon, de 18 ani și Alabama, de 16 ani.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și