Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Imagini spectaculoase de la cererea în căsătorie

 Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit. Imagini spectaculoase de la cererea în căsătorie
0Shares

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit este vestea care a luat cu asalt presa tabloidă din întreaga lume. Se pare că vedeta va merge la altar cu nimeni altul decât controversatul ei iubit, după doar câteva luni de la începutul relației lor, scrie SHOK.md cu referire la catine.

Bateristul Blink-182 a îngenunchiat pe plaja unui hotel din Montecito în fața iubitei sale. Acesta a cerut exclusivitate pentru zona pe care a ales-o pentru a-și cere iubita în căsătorie, scrie TMZ. Răspunsul vedetei Keeping Up with the Kardashians a fost desigur, DA.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au logodit

După o relație de câteva luni, cei doi s-au hotărât să facă pasul următor. Au decis să-și ducă relația la un alt nivel. Alături de ei, la momentul cererii în căsătorie, le-au fost cele mai apropiate persoane, dar și câțiva membrii ai familiei. Travis a cerut un aranjament special din trandafiri roșii, chiar acolo, pe plajă.

Kourtney a fost vizibil emoționată și entuziasmată de surpriză. Fotografii au surprins momentul în care vedeta sare în brațele iubitului ei. Vestea că s-au logodit a luat pe toată lumea prin surprindere pentru că au o relație care a începutul acestui an. Deși au fost prieteni mulți ani înainte să devină un cuplu, totul a decurs foarte rapid între ei. Acum sunt pe cale să ajungă în fața altarului.

Cei doi nu s-au ferit de fotografi. În ultimul timp au fost fotografiați mai mereu împreună, în diverse vacanțe. Au mers împreună la Disneyland, în New York, în Italia și în multe alte locuri în care iubirea lor a crescut pe zi ce trece.

Travis a declarat recent că „pentru totdeauna” nu este un cuvânt suficient pentru a descrie ceea ce simte față de Kourtney. În mod clar, TMZ spune că avea în plan să o ceară în căsătorie. Acum, deja bat clopote de nuntă.

https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/