FOTO Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari

 FOTO Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari

De la căsătoria sa cu Prințul William, Kate Middleton a atras atenția publicului cu ținutele ei elegante. Printre acestea se numără și haine cu prețuri reduse, sub 100 de dolari. Uneori, însă, optează pentru ținute realizate de unele dintre cele mai cunoscute case de modă din lume, scrie SHOK.md, cu referire la catine.

Ducesa de Cambridge a impresionat cu stilul său de-a lungul timpului, însă unele ținute au ieșit în evidență. Iată unele dintre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge:

Haina bej de 4.000 de dolari

În timpul unei vizite oficiale în Canada, ce a avut loc în anul 2016, Ducesa de Cambridge a optat pentru o haină creată de Catherine Walker.

În nuanță de bej deschis, haina era lungă până la genunchi. Kate Middleton a accesorizat ținuta cu o broșă argintie în forma unei frunze de arțar, un simbol al Canadei.

În timp ce Ducesa a optat pentru o ținută monocromatică, fiica ei, Prințesa Charlotte, a purtat o rochie albă cu buline și o bluză de culoare vișinie, în aceeași nuanță cu pantofii.

Kate Middleton și Prințesa Charlotte au mers într-o vizită oficială în Canada, în anul 2016. Kate a purtat o haină bej, de 4.000 de dolari, Charlotte a purtat o rochie albă, cu o bluză vișinie

Rochia tweed de 10.000 de dolari

În timpul unei vizite oficiale în Paris, în anul 2017, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Chanel în valoare de 10.000 de dolari.

Ea a purtat ținuta, accesorizată cu o curea Chanel și o geantă maro, în timpul unui tur la Muzeul Orsay.

Kate Middleton și prințul William în cadrul unei vizite la Muzeul Orday. El poartă un costum închis la culoare, ea poartă o rochie Chanel de 10.000 de dolari

Rochia neagră de 10.000 de dolari

Kate Middleton a purtat unele ținute de mai multe ori, și rochia Alexander McQueen de 10.605 de dolari nu face excepție.

Ea se numără printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Rochia neagră are mici accente de flori albe cu frunze verzi și două panglici care înconjoară corpul în dreptul taliei și coapselor.

Kate Middleton a purtat rochia pentru a doua oară în cadrul London’s Portrait Gala, în martie 2019. Inițial, a purtat rochia la Premiile BAFTA, în anul 2017.

Kate Middleton, întro rochie neagră Alexander McQueen, pe stradă

Ținuta roz purtată la nunta surorii sale, Pippa, de 14.000 de dolari

Pippa Middleton s-a căsătorit în anul 2017. Pentru eveniment, Ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută roz pudrat. Ea a purtat o rochie vaporoasă până la genunchi marca Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu o pălărie în aceeași nuanță, creată de Jane Taylor.

Kate Middleton a purtat și cercei Kiki McDonough pentru nunta ce a avut loc în biserica St. Mark, din Berkshire.

Kate Middleton, fotografiată în timp ce îl ceartă pe Prințul George la nunta Pippei Middleton

Kate Middleton, fotografiată la nunta Pippei Middleton, în timp ce-i explică ceva fiicei sale

Rochia de mireasă de 332.000 de dolari

Pentru nunta ei, Kate Middleton a purtat o rochie în valoare de 331.721 de dolari.

Aceasta a fost creată de Sarah Burton, din cadrul casei de modă Alexander McQueen și a fost plătită de părinții lui Kate, potrivit zvonurilor. Astfel, rochia de mireasă ocupă primul loc în cadrul topului cu cele mai scumpe ținute purtate de Kate Middleton.

Kate Middleton îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voalul pe faț salută mulțimea