Kreed și-a anulat concertul: „Neapărat voi reveni”

 Kreed și-a anulat concertul: „Neapărat voi reveni”

Interpret rus Egor Kreed anunță că nu va cânta la concertul din Piața Marii Adunări Naționale. Artistul și-a cerut scuze de la fanii săi, scrie SHOK.md.

„Mă adresez fanilor mei din Chișinău: Evoluția mea în Piața Marii Adunări Naționale nu va mai avea loc. Îmi cer scuze de la toți, care își doreau să se distreze. Neapărat voi reveni cu propriul meu concert”, a scris Egor Kreed, pe pagina lui de Instagram.

 Kreed a aterizat, ieri, la Chișinău, dar din motiv „că este obosit” nu a ieșit la presă, pentru a oferi declarații.

Rapper-ul rus Alisher Tagirovich Morgenshtern a plecat din Chișinău. Cel puțin asta ne dă de înțeles o secvență video publicată pe pagina lui de Instagram, unde acesta a menționat că se află în Ufa.

Artistul a anunțat acum câteva zile că se află în Moldova și urmează să susțină un concert în Piața Marii Adunări Naționale, pe 19 iune.

„Salut, din minunatul oraș Chișinău. Am pentru voi o veste bună. Pe 19 iunie, cu ocazia zilei absolvenților, aveți noroc să vină în PMAN chiar Morgenshtern.

Concertul lui Morgenshtern la Chișinău e pus sub semnul întrebării. Organizatorii acestuia ar fi fost avertizați să renunțe la rapperul rus.

Maria Palade

https://shok.md/