La 24 de ani a ajuns la spital din cauza sucurilor de detoxifiere, iar acum e de nerecunoscut: „A fost un drum lung!”

 La 24 de ani a ajuns la spital din cauza sucurilor de detoxifiere, iar acum e de nerecunoscut: „A fost un drum lung!”

O tânără în vârstă de 24 de ani, care lucrează ca antrenor de fitness în prezent, a impresionat o lume întreagă după ce a dezvăluit cum a reușit să-și sculpteze trupul, în urma unei lupte cu sindromul post-traumatic apărut în timpul copilăriei extrem de dificile, scrie SHOK.MD, cu referire la peroz.ro/.

Marissa Remy are 24 de ani, trăiește în California de Sud, Statele Unite ale Americii și s-a luptat ani de zile cu sindromul post-traumatic. După o perioadă lungă în care a urmat numeroase diete, ea a ajuns internată în spital, fiind subnutrită. Acum, însă, tânăra se mândrește cu un trup perfect și a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat.

În urmă cu câțiva ani, Marissa Remy a vrut să-și schimbe stilul de viață, însă a ajuns internată la spital, după ce a urmat o dietă bazată pe sucuri de detoxifiere și alte produse de slăbit promovate în reviste.

Ulterior, însă, ea a învățat cum să-și vindece sindromul de stres post-traumatic și, mai mult de atât, a adoptat un stil de viață sănătos, bazat de sport și pe alimentație echilibrată. Astfel, tânăra se mândrește acum cu o siluetă perfectă și continuă să învețe și alți oameni cum să se mențină în formă.

Marissa, care acum este antrenor de fitness, a devenit activă pe rețelele sociale, unde a adunat o comunitate de aproape 60.000 de urmăritori. Acolo, ea face publice filmulețe cu antrenamente, rețete sănătoase, dar și imagini inedite, în cadrul cărora își etalează trupul perfect.

Ani de zile s-a luptat cu stresul post-traumatic, iar medicii i-au spus că va avea întotdeauna probleme de sănătate, însă Marissa s-a străduit în fiecare zi să-și revină. Astfel, cu ajutorul sportului și a alimentației sănătoase, ea a reușit să se facă refacă.

„Am început să merg la sală la începutul liceului cu dorința de a fi bodybuilder într-o zi. A fost un drum lung, însă mă bucur că am reușit. Am avut nevoie de trei ani pentru a câștiga masă musculară.”, a mai adăugat ea, potrivit Daily Mail.

În ceea ce privește dieta ei, ea mănâncă 3.000 de calorii pe zi, însă alege alimente organice, precum smoothie-uri verzi, dar și ouă, carne de curcan, pui, iaurt grecesc, dar și orez, fructe și ovăz. De asemenea, ea consumă și mere, avocado și ciocolată neagră.

Gritco Adriana

https://shok.md/