(VIDEO) Momentul înspăimântător în care un piton uriaș sare la îngrijtorul său. IATĂ MOTIVUL

 (VIDEO) Momentul înspăimântător în care un piton uriaș sare la îngrijtorul său. IATĂ MOTIVUL
0Shares

Jay Brewer, care deține Grădina Zoologică de Reptile din Fountain Valley, California, SUA, a postat un videoclip pe Instagram, după ce a avut parte de o experiența înspăimântătoare cu un piton, care era cât pe ce să îl muște, scrie SHOK.MD, cu referire la digi-animalworld.tv/.

În filmuleţ se vede cum pitonul masiv sare la chipul domnului Brewer, în timp ce este înfășurat în jurul ouălor, aproape muşcându-l pe acesta. Ingrijtorul, luat prin suprindere, a dezvăluit că șarpele nu este nervos în mod normal, însă aceea a fost o excepție.

Motivul aproprierii îngrijtorului de piton este de a-i îndepărta ouăle putrede, din care nu mai ieșeau pui. Acesta lasă garda jos pentru câteva secunde, moment în care șarpele încearcă de doua ori să îl înșface: „Ea așteaptă literalmente să ajung în poziția exactă la care crede că mă poate prinde”, explică bărbatul.

În continuarea videoclipului se vede cum reușește să mute șarpele într-o parte, astfel încât fiica lui să poată îndepărta ouăle. El a explicat că dacă nu elimină oule rele, există riscul ca ele să facă viermi și să putrezească, ceea ce însemna că toate ouăle ar fi fost distruse.

Pitonii sunt șerpi neveninoşi, originari din Africa, Asia și Australia.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/