La ce trebuie să renunțe Pete Davidson, dacă vrea să se însoare cu Kim Kardashian

 La ce trebuie să renunțe Pete Davidson, dacă vrea să se însoare cu Kim Kardashian

Kim Kardashian, 41 ani și Pete Davidson, 28 de ani, formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, iar dacă actorul va dori să o ia de soție pe fosta lui Kanye West, va trebui să semneze un contract foarte serios care oferă control complet brandului Kardashian, scrie SHOK.md cu referire la click.

Pete Davidson va trebui să semneze un contract dacă dorește să o ceară în căsătorie pe Kim Kardashian, deoarece mama starletei, Kris Jenner, dorește ca actorul să-și asume un agajament serios nu numai față de fiica sa, ci și față de brandul Kardashian.

Anumite surse susțin că actorul de comedie, de 28 de ani, care se întâlnește de câteva luni cu frumoasa Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, vrea să o ceară deja în căsătorie pe vedetă. Mai mult, Pete are de gând să ceară mai întâi permisiunea mamei iubitei sale, Kris, în vârstă de 66 de ani. Se pare că mama lui Kim Kardashian, managerul brandului Kardashian, nu ratează nici o ocazie de a face o asociere prielenică de marketing, de aceea vede în mariajul lui Kim cu Pete, un mare avantaj pentru business-ul familiei.

Pete ar fi extrem de entuziasmat că ar putea face parte din brandul familiei, dar surse din interior spun că trebuie să semneze un contract foarte complex dacă vrea să facă următorul pas cu Kim.

„Pete vrea să o ceară de soție, dar va trebui să semneze un contract. Kris consideră că fiica ei, Kim, are nevoie de un partener care să poată lucra cu familia și să se potrivească cu obiectivele lor pe termen lung, în ceea ce privește brandul lor. Ea vrea ca Pete să accepte să se angajeze față de brand în viitor și să predea controlul total asupra oricăror decizii legate de căsătorie și copii.

Kris Jenner știe că Pete va fi un ginere grozav și că în timp se va transforma într-un atu pentru franciza Kardashian, așa că actorul face deja aranjamente pentru o propunere până la începutul verii, posibil mai devreme. Kim este total de acord”, a declarat o sursă potrivit Daily Mirror. 

Potrivit surselor, Kim nu vede nici un motiv să mai aștepte și vrea să aibă o familie cu Pete cât mai repede posibil, odată ce vor face următorul pas în relația lor și se vor căsători.

Relația dintre Kim Kardashian și Pete Davidson urmează a fi menționată și în următoarele din noua emisiune a familiei, The Kardashians, deși actorul de comedie nu va avea nicio apariție în primul sezon al show-ului, dar este foarte posibil să apară în viitor.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și