Îmbrăcată în ținute de 100 de lei la evenimente VIP. Lilu Ojovan: Tu porți haina, nu ea te poartă pe tine

 Îmbrăcată în ținute de 100 de lei la evenimente VIP. Lilu Ojovan: Tu porți haina, nu ea te poartă pe tine

Lilu Ojovan a vorbit în cadrul unui interviu despre vestimentația ei. Prezentatoare spune că niciodată nu lasă sume exorbitante prin magazine, ba mai mult preferă să-și cumpere îmbrăcăminte la mâna a doua și a remarcat că la multe evenimente VIP a purdat ținute de 100 lei, fiindcă nu-i nimic jenant dacă te îmbraci de la second și asta nu este dovadă de sărăcie, din contra pui valoare pe alte lucruri, scrie SHOK.md.

„Nu înțeleg de ce să te ascunzi după deget și în primul rând a merge să faci cumpărături de la second, nu este dovadă de sărăcire, dar din contra este dovadă că tu pui preț pe alte lucruri decât pe cele materiale. Hainele se spală o dată și se rup, decolorează. Mai bine investesc într-o vacanță cu familia mea, într-o mâncare sănătoasă care să-mi prelungească viața, în orele de sport pe care le fac.

Lilu a mai menționat că nu este o rușine să te îmbraci de la second hand, dar din contra este o dovadă de bun simt, pentru că industria fashion poluează foarte mult, iar reutilizarea hainele e un lucru prin care oamenii pot face economie și ecologie în același timp.

„Foarte mulți cred că oamenii care muncesc în televiziune câștigă mulți bani și că e rușine să te îmbraci de acolo. Eu la o mulțime de evenimente VIP am fost îmbrăcată în haine second de 100 lei, toată ținuta. Atâta timp cât ai atitudine și porți haina, nu ea te poartă pe tine și cu un sac îți va sta bine.

Lilu a vorbit și despre cea mai scumpă/ ieftină piesă din garderoba ei.

„Cea mai ieftină piesă din garderobă este un chipiu, care valorează 30 lei, iar cele mai scumpe sunt probabil costumele care costă un pic mai scump peste 3000 lei. Nu am haine de mii de euro fiindcă nu am unde să le îmbrac și mai bine investesc într-o vacanță”.