(FOTO) La mulți ani 3 Sud Est. Astăzi împlinesc 24 de ani de la înființarea trupei

 (FOTO) La mulți ani 3 Sud Est. Astăzi împlinesc 24 de ani de la înființarea trupei

Astăzi se împlinesc 24 de ani de la înființarea trupei 3 Sud Est. Artiștii au postat printre primele fotografii în studioul 3M din Constanța, scrie SHOK.md.

https://www.instagram.com/p/CT6-wtLIlM7/

„Printre primele poze făcute în studioul 3M din Constanța în care înregistrăm vocile primului album. La cât mai mulți ani împreună, colegi!” , a spus trupa pe pagina sa de Instagram.

Internauții au venit cu multe mesaje de felicitare.

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance. În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.

Maria Palade

https://shok.md/