Lady Gaga, „în cea mai bună formă a ei”, a lansat piesa de pe coloana sonoră a „Top Gun 2”

 Lady Gaga, „în cea mai bună formă a ei”, a lansat piesa de pe coloana sonoră a „Top Gun 2”

Lady Gaga a lansat piesa principală de pe coloana sonoră a noului film Top Gun. O Lady Gaga „în cea mai bună formă a ei”, au declarat surse apropiate artistei, în urmă cu câteva zile pentru The Sun. „Hold My Hand este un cântec. Nu m-ar surprinde dacă anul viitor Gaga va câștiga un nou Oscar pentru Cel mai bun cântec”, a dezvăluit o persoană din cercul cântăreței, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Și fanii sunt de acord. Pe YouTube, au curs laudele în comentarii: „Merită un nou Oscar”, „Talent, e genială, incredibilă, uimitoare, spectaculoasă, Gaga nu e niciodată la fel, unică”.

Lady Gaga, posesoare a Globului de Aur a fost nominalizată la Oscar de două ori, câștigându-l în 2019 cu piesa Shallow de pe coloana sonoră a filmului „A Star is Born”.

Cu o siluetă seducatoare, într-un top alb și pantaloni negri, pe aripa unui avion de luptă. Aceasta a fost imaginea artistei pentru promovarea noului ei cântec, „Hold My Hand”, care se va regăsi pe coloana sonoră a „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rolul principal.

Maria Palade

https://shok.md/