O femeie din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii în brațe. Toți trei au murit

 O femeie din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii în brațe. Toți trei au murit

Caz extrem în Timișoara. O tânără mamă a căzut de pe un bloc de zece etaje, împreună cu doi copii mici. Ea și băiețelul de trei ani au murit pe loc. Fetița de șase ani avea încă semne vitale când au ajuns ambulanțele acolo. Dar medicii nu au putut sa o salveze, scrie SHOK.md. cu referire la stirileprotv.

mama copii timisoara

Apelul la 112 a fost făcut dimineață, la ora 9 și 46 de minute. Cei care locuiesc în bloc anunțau echipele de salvare că în fața blocului sunt prăbușiți o femeie cu doi copii.

Eram aici la mașină, luam niște obiecte personale din mașină și a strigat o femeie la mine – sună la poliție că sunt trei oameni aici pe jos. N-am mai stat pe gânduri, am făcut zece pași de aici până în fața blocului, am văzut că oamenii nu se mișcă și am sunat la 112. Nu mai mișcau, erau inconștienți”, a povestit un locatar.

Imediat au fost trimise în misiune două ambulanțe, o motocicletă SMURD și o autospecială de intervenție. Pentru femeie și băiețelul cel mic, de 3 ani, nu se mai putea face nimic.

Fetiței de 6 ani i s-a acordat ajutor de urgență la fața locului, după câteva zeci de minute, s-a prăpădit și ea.

„Am găsit două persoane decedate, cu leziuni incompatibile cu viața. Pentru a treia persoană s-au început manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat”, a declarat un medic SMURD.

Cei care locuiesc acolo spun că nu îi cunosc pe cei trei.

Locatar: Am auzit o bubuitură, dar nu am întors capul, nu m-am uitat să văd, nu am auzit gălăgie. Eu cunosc cam toate familiile în bloc.

Reporter: Deci nu știți cine e doamna?

Locatar: Nu știu. Sus nu se poate că e închis, eu stau la etajul zece și eu am închis acolo să nu umble.

„M-a anunțat colega mea, să vin repede că afara e o femeie cu doi copii. Am luat o lumânare, am aprins că e creștinește. Nu îi cunoaște nimeni, eu stau în blocul ăsta…nimeni nu știe și nu sunt cunoscuți”, a spus un alt locatar.

După tragedie, polițiștii au început imediat cercetările.

Anchetatorii au aflat că mama – o femeie de 33 de ani – locuiește în Timișoara. Urma să se căsătorească din nou cu fostul soț, de care era divorțată. Dimineață, i-ar fi luat pe cei doi copii să îi ducă la grădiniță. Nu se știe ce s-a întâmplat, dar s-a întors din drum și a intrat în acel bloc.

Criminaliștii verifică minuțios imobilul. Nu este clar deocamdată cum au ajuns cei trei pe bloc. Cei care locuiesc acolo spun că accesul pe acoperiș era blocat cu o ușă metalică, ferecată. Tatăl celor doi copii este în Austria și cel mai probabil va reveni de urgență în țară.

Maria Palade

https://shok.md/