Lady Gaga, reacție emoționantă după ce Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei: „Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat”

 Lady Gaga, reacție emoționantă după ce Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei: „Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat”

Vestea că Britney Spears a devenit în mod oficial liberă să ia propriile decizii pe toate planurile vieții sale, după ce a scăpat de tutela tatălui ei, a impresionat nu numai milioane de oameni simpli, admiratori dintre ai artistei pop, ci și vedete. Printre ele se află și Lady Gaga, cea care a ținut să-i transmită un mesaj de susținere lui Britney, scrie SHOK.md cu referie la profm.

„Am iubit-o pe Britney Spears de-a lungul întregii ei cariere. Am admirat-o, i-am admirat puterea – le-a dat atâtor oameni curaj și încă o face. Nu aș fi putut fi mai fericită pentru tine. Nu ai meritat niciodată ce ți s-a întâmplat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua de azi. Ești un superstar și un superom. Te iubesc”, a scris Lady Gaga pe Instagram, alături de o poză de acum 10 ani în care apare alături de prințesa pop, după ce i-a înmânat un premiu la VMA 2011.

https://www.instagram.com/p/CWOOTITppyY/

Britney Spears a scăpat de tutela tatălui după 13 ani

După mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis să-i redea controlul asupra vieţii personale lui Britney Spears, punând astfel capăt tutelei sub care s-a aflat cântăreaţa timp de de 13 ani şi pe care ea a considerat-o „abuzivă”.

„Tutela asupra persoanei şi bunurilor lui Britney Spears încetează de azi complet. Aceasta este decizia tribunalului”, a declarat judecătoarea Brenda Penny, responsabila de caz.

„Niciodată nu m-am rugat atât de mult în toată viaţa mea pentru ca un astfel de lucru să se întâmple”, a scris artista în vârstă de 39 de ani pe contul său de Instagram, subliniind importanţa crucială pe care o are pentru ea decizia tribunalului.

Maria Palade

https://shok.md/