„Lasă că o să-mi torni în bac și dă inelul înapoi”: Ce „noroc” să dai peste bărbatul zgărcit

 „Lasă că o să-mi torni în bac și dă inelul înapoi”: Ce „noroc” să dai peste bărbatul zgărcit

Mai multe femei s-au amuzat pe seama experiențelor sale cu bărbații zgârciți.  Acestea au povestit pe o rețea de socializare ce întamplări au avut în trecut, începând cu achitarea notei de plată, alimentarea mașinii, restituirea bijuteriilor primite cadou. „Cu așa persoane restaurantele și călătoriile le vezi doar în reviste”, a comentat cineva. „ Sunt și zgârciți pricepuți, am eu cunoscuți din categoria..offf e așa scumpă viața în Moldova”. „Îți plac flori albe, el vine cu roșii, sunt mai ieftine”, s-au amuzat doamenele pe seama acestui subiect. Vezi mai jos mai multe comentarii.

„Bărbați zgârciți. E bine să economisești și să fii atent la ce și cum cheltui. Dar sunt curioasă ce experiențe ați avut cu bărbații zgârciți și cum să-i depistăm de la început”, este postarea publicată într-un grup, care a adunat zeci de reacții.

Femeile au făcut haz de necaz pe seama acestui subiect:

„Eram primul an la facultate (asta cu 18 ani în urma ) era pe strada 31 August,  nu am sa uit niciodată. Eram cu prietena mea și ne-au invitat 2 cavaleri la pizza. Ok! Am mâncat și băut, iar când să aducă nota de plata au dispărut amândoi ca prin magie… bine ca mama mă învățase să am mereu bani la mine..Într-un final, eu am achitat nota (acești bani trebuia să-mi ajungă de trai pe două săptămâni, la Chișinău)  bine că reușisem să-mi cumpăr abonament la troleibuz. Cele 2 săptămâni m-am hrănit cu pâine și apă cred… și de atunci m-am învățat minte și fug cât pot de departe de așa persoane…”.

 

„Eram la o întâlnire. Mă invitase băiatul la expoziția de pisici. (Eu iubesc pisicile foarte mult). Ieșim noi. Ajungem la intrare și trebuia de achitat câte 20 de lei. Drept replică de la cavaler aud: „ei, dapoi noi și afara vedem pisici.”. Respectiv am plecat”.

„Am avut mai înainte unul care mi-a cerut inelul înapoi și găleata în care cândva mi-a adus căpșuni și a zis ca nu-i trebuie”.

Vezi mai jos ce experiențe au avut mai avut și alte femei.

Citește și