Liviu Teodorescu și soția în luna de miere. Cum s-au răsfățat în Dubai îndrăgostiții

 Liviu Teodorescu și soția în luna de miere. Cum s-au răsfățat în Dubai îndrăgostiții

Liviu și Iulia Teodorescu se iubesc la nebunie și acum două luni au oficializat o relație de peste 10 ani. Fostul concurent de la „Vocea României”, actor în „Pariu cu viața” și solist în LaLa Band a decis că destinația perfectă pentru luna de miere e Dubai. Și nu doar pentru frumusețea orașului, ci mai ales pentru siguranța din punctul de vedere al pandemiei, scrie SHOK.md cu referire la click.

La începutul lui noiembrie, Liviu și Iulia și-au luat zborul spre însoritul Emirat și au ajuns în barul lui Quincy Jon.md es, de la Palazzo Versace. Cei doi soți au ajuns în Dubai și nimic nu avea să prevestească surpriza care îi aștepta la deschiderea ușii apartamentului rezervat. Multe poze cu ei doi, printre care și una de la nuntă, i-au întâmpinat atârnate elegant din tavan și planând deasupra mesei din living. Nici nu au apucat să își idea seama cât de minunată e priveliștea de pe balcon, că atenția li s-a oprit asupra scării interioare ce avea să îi ducă spre dormitorul matrimonial. Toate aceste surprize le-au fost pregătite de echipa hotelului din Dubai.

“Mi-a plăcut enorm hotelul SLS Dubai, la care am fost cazați. Pe lângă faptul că am avut parte de o primire superbă, cu poze cu noi prin toată camera și cadouri peste tot, am avut o priveliște extraordinară de la balcon, aveam tot Dubaiul la picioare”, povestește Liviu. Iar surprizele hotelului nu s-au oprit aici. În seara în care au servit cina la faimosul restaurant Carna, cei doi au fost tratați regește: delicatese culiniare, cocktail-uri personalizate și un desert unic. “Restaurantul Carna ne-a lăsat cu gură căscată prin preparatele extraordinare pe care le-am gustat!”, spune Liviu.

Concert în barul lui Quincy Jones de la Palazzo Versace

“Palazzo Versace este o altă locație de vis de care am avut ocazia să ne bucurăm. Am luat cea mai romantică cină din viața noastră, într-un decor de vis, iar mâncarea… nu am cuvinte. După cină, am mers în barul lui Quincy Jones, din incinta Palazzo Versace. Am ascultat un concert live al unei artiste semnate la casa lui de discuri și am văzut cu ochii mei partitura orginală de la „We Are The World”, semnată de toți artiștii care au cântat pe piesă. Dacă revenim, aș vrea să repetăm cina la Palazzo Versace, pentru că aș vrea să încerc și alte preparate din meniu”, spune Liviu Teodorescu. Iar cuvintele sau pozele postate de cei doi în social media nu pot descrie ce au trăit din secunda în care au pășit în faimoasa locație din Dubai. O masă special amenajată pentru ei, pe malul piscinei, un covor roșu plin de petale albe de trandafiri și lumânări parfumate, totul pentru a onora o lună de miere perfectă.

Maria Palade

https://shok.md/