Loredana Chivu, distrusă de o clinică de înfrumusețare! Vedeta cere daune de peste 300.000 de euro

 Loredana Chivu, distrusă de o clinică de înfrumusețare! Vedeta cere daune de peste 300.000 de euro
0Shares

Loredana Chivu trece prin clipe de coșmar. În urma unei intervenții estetice într-o clinică de înfrumusețare trupul vedetei a fost distrus. Pentru acest lucru ea cere acum daune de peste 300.000 de euro, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Focoasa vedetă a semnat un contract de o imagine cu o clinică de înfrumusețare, iar în afara faptului că a primit o sumă de bani uriașă pentru acestă colaborare, ea a avut ocazia să fie și operată.

Lucrurile nu au stat tocmai cum ar fi crezut, asta deoarece intervenția i-a făcut mai mult rău decât bine, iar în cele din urmă a ajuns de urgență la spital, fiind distrusă în urma operației.

În aceste momente nu e recuperată complet, însă a a înaintat un proces care e în continuare în desfășurare. Tânăra vrea 300.000 de euro daune morale, dar și 40.000 de euro daune materiale pentru toate cele întâmplate.

Loredana Chivu, una dintre cele mai operate vedete din România

Atunci când spunem Loredana Chivu spunem o bombă sexy, asta deoarece în ani de zile vedeta a ajuns să fie una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Blondina a trecut de multe ori pragul medicului estetician pentru a arăta exact cum își dorește.

Aceasta a intervenit de fiecare dată asupra corpului său, dar și asupra chipului, iar în prezent e una dintre cele mai operate vedete de la noi.

Ea a scos din buzunar mii de euro pentru intervențiile la care a fost supusă.

loredana chivu sexy
0Shares