Una dintre „modelele” arestate pentru pozele nud din Dubai a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Am fost forțate”

 Una dintre „modelele” arestate pentru pozele nud din Dubai a făcut dezvăluiri surprinzătoare: „Am fost forțate”

Un scandal de proporții a izbucnit după ce autoritățile arabe au arestat un grup de femei, dintre care cetățene din R. Moldova, Rusia, Belarus, Ucraina, după ce s-au dezbrăcat pentru a poza pe un balcon din Dubai. În acest context, una dintre modele a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare, scrie SHOK.md.

Sâmbătă, 3 aprilie, pe rețelele de socializare au apărut videoclipuri și fotografii ale unei ședințe foto nud pe balconul popularului hotel Dubai Marina – mai mult de zece fete pozează complet dezbrăcate în fața camerei de luat vederi.

Imaginile publice de desfrânare au indignat publicul, iar în aceeași zi modelele au fost reținute de oamenii legii.

Una dintre femei a facut o serie de dezvăluiri neașteptate după scandalul izbucnit de arestarea lor. Irina Sotulenko în vârstă de 23 ani, din Ucraina i-a trimis iubitului ei o filmare, chiar înainte să fie reținută. Aceasta spune că toate modelele au fost obligate să iasă pe balcon complet dezbrăcate, iar cel care ar fi organizat totul este un Vitaliy Grechin, un om de afaceri american, relatează cancan.

„Toate se întâmpla din cauza idioților care au venit cu ideea să punem pozele pe Instagram. Vitaliy Grechin… ești un idiot total! E un adult, cum poate fi așa idiot?Le-am spus: suntem într-o țară arabă, să nu ne expunem! Dar, la naiba, eram forțate să mergem pe balcon, să facem poze.

Au adus fotograf profesionist. A făcut și Grechin poze singur, a fost și un fotograf. Am fost forțate să ieșim pe balconul unui hotel. Am fost pozate goale pe balcon. A făcut cineva poze din alta clădire”, a spus Irina Sotulenko, potrivit Mirror.

„Nu uitați cine plătește”

Iubitul tinerei a susținut și el cele spuse de model. Acesta a declarata că știa că Irina va merge să realizeze o ședință foto nude, însă nu era vorba de un spațiu deschis. Bărbatul a mai spus că atunci când fetele au început să pună întrebări au fost amenințate.

„Au fost forțate să iasă pe balcon. Fetele s-au indignat și au început să pună întrebări și să spună că vor avea probleme. Li s-a spus: nu uitați cine plătește, mergeți pe balcon! Așa ca au ieșit, iar ei le-au făcut poze”, a declarat iubitul tinerei.

The group's racy shot caused an international incident