Loredana Chivu, răsfățată ca o regină în Dubai de iubitul milionar! Imagini de senzație din vacanța exotică

 Loredana Chivu, răsfățată ca o regină în Dubai de iubitul milionar! Imagini de senzație din vacanța exotică

După ce a primit un bolid de lux de sute de mii de euro de la iubitul ei, Loredana Chivu este acum răsfățată ca o regină în Dubai. Fosta asistentă TV a postat imagini din vacanța exotică, unde distracția este ca la ea acasă, fiind însoțită și de buna ei prietenă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Loredana a profitat de câteva zile de relaxare și a fugit în Capitala luxului, unde șampania de fițe și plajele exclusiviste sunt atracția principală a vedetelor. Potrivit surselor Antena Stars, se pare că alături de focoasa blondină se află și iubitul din Arad, care îi face toate poftele.

În imaginile postat de Loredana Chivu pe rețelele de socializare, vedeta a vizitat deja cele mai de top magazine, ale marilor designeri ai lumii, pentru o sesiune de shopping costisitoare. Ba mai mult, florile și atențiile romantice au continuat și la mii de kilometri depărtare de casă. În timp ce se relaxează sub soarele arzător și imortalizează cele mai hot ipostaze ale sale, iubitul ei are grijă să nu-i lipsească nimic.

Ei bine, și dacă vă gândeați că vacanța cu Loredana Chivu nu este una usturătoare la preț, vă înșelați amarnic! O singură noapte de cazare la unul dintre cele mai luxoase hoteluri poate depăși chiar și 2.000 de euro. Hotelul este unul pe plajă, iar vedeta se poate bucura de 2 piscine exterioare, spa și wellness.