Loredana Groza a făcut senzație pe pârtia de schi. Fanii au reacționat imediat: „Mă mir că v-ați îmbrăcat”

 Loredana Groza a făcut senzație pe pârtia de schi. Fanii au reacționat imediat: „Mă mir că v-ați îmbrăcat”

Loredana Groza surprinde cu fiecare apariție pe contul său de Instagram. Recent, aceasta a postat o fotografie din vacanța sa din Elveția, unde a mers pentru o sesiune de schi, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase, cântăreața în vârstă de 51 de ani s-a fotografiat pe pârtie îmbrăcată într-o pereche de colanți colorați, o geacă argintie strălucitoare  și o pereche de ghete pentru zăpadă argintii. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o căciulă portocalie și o pereche de ochelari de soare.

Loredana este cunoscută pentru faptul că pozează în diferite ipostaze, astfel că artista nu putea rata momentul să se afișeze așa cum numai ea știe. Într-o poziție senzuală, ca și cum ar schia, arătându-și posteriorul lucrat la sala de fitness.

 

„Mă mir că v-ați îmbrăcat”/ „Ești superbă”/ „Ce talent!”/ „Ești cea mai faină! Îmi place outfit-ul tău”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a primit la fotografia postată pe contul de Instagram.

Cum explică Loredana Groza schimbările fizice prin care a trecut

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și