(FOTO) Loredana Groza a început anul în forță! S-a pozat cum nu a mai făcut-o: în dresuri plasă, lenjerie și pantofi cu tocuri cui

 (FOTO) Loredana Groza a început anul în forță! S-a pozat cum nu a mai făcut-o: în dresuri plasă, lenjerie și pantofi cu tocuri cui

Loredana Groza pare a căpăta tot mai multă încredere în cea. Cea mai nouă postare de pe Instagram o arată machiată și coafată ca la carte, cu un top scurt, roșu, și lenjerie de aceeași culoare, peste care a pus doar o pereche de dresuri plasă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Loredana Groza nu se dezminte nici în intimitatea casei sale și pozează tot în ipostaze senzuale. Aceasta s-a lăsat pe mâna profesioniștilor care au intervenit la nivel de machiaj și păr, iar ei i-a revenit „datoria” de a-și pune senzualitatea în prim-plan. Cu mult curaj, fără a-i păsa de gura lumii, Loredana a pozat în dormitor, în picioare și cu mâna în păr sau întinsă pe pat.

Topul scurt cu franjuri i-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat, în timp ce dresurile transparente i-au dezvăluit lenjeria. Cântăreața de 51 de ani a arătat și ce poartă în picioare: o pereche de pantofi cu tocuri subțiri și foarte înalte, perfecte pentru a completa look-ul senzual.

Comentariile au curs numaidecât și s-au adunat cu sutele. Ca de obicei, cei care o urmăresc pe Instagram s-au împărțit în două tabere. Au existat și mulți cărora li s-a părut că a exagerat, însă și alții care au admirat-o.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și