(FOTO) Loredana Groza, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Și-a expus din nou sânii la vedere

 (FOTO) Loredana Groza, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Și-a expus din nou sânii la vedere
0Shares

Loredana Groza atrage din nou atenția asupra sa, cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Cântăreața în vârstă de 51 de ani s-a pozat într-o bluză foarte decoltată, cu sânii practic la vedere, iar fanii ei nu s-au abținut să comenteze, scrie SHOK.md.

Vedeta s-a plâns pe Facebook și Instagram că îi este cald, așa că și-a descheiat bluza și și-a scos în evidență decolteul generos.

„Oh, e atât de cald”, a scris Loredana Groza în dreptul fotografiilor în care apare îmbrăcată într-o cămașă portocalie, transparentă.

Zeci de mii de like-uri a strâns postarea pe Instagram și Facebook. Fanii au reacționat cu aprecieri și comentarii. Unii au lăudat apariția vedetei, alții au criticat-o.

„Ești o femeie frumoasă și, în primul rând, o artistă. Păcat de vorbele răutăcioase ale altor persoane”,

„Ești o femeie foarte frumoasă, dar ești mai apreciată dacă faci ce te-a consacrat, adică să cânți… decât să îți arăți decolteul”,

„Cred că e o femeie nefericită, singură! Păcat! Dar are una din cele mai bune voci de la noi”,

„Cât de disperată să fii, încât să te pozezi în așa hal”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a Loredanei Groza, care a spus recent adevărul despre operațiile estetice.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/