Olia Tira, absolut singură de ziua sa: „Mai demult încercam să umplu golul din sufletul meu”

 Olia Tira, absolut singură de ziua sa: „Mai demult încercam să umplu golul din sufletul meu”

Olia Tira și-a sărbătorit, pe 1 august, ziua de naștere. Cu această ocazie specială, interpreta a ales să își petreacă ziua de naștere absolut singură, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de Instagram, interpreta a adăugat o poză, alături de care a postat și un comentariu referitor la modul în care și-a sărbătorit ziua.

,,Am avut o rafală, petrec aniversarea mea în compania mea, aniversarea de 33 de ani. Era o provocare pentru mine, mai demult încercam să evit singurătatea, eram atrasă de companii gălăgioase, încercam să umplu golul din sufletul meu. Acum, după ce am parcurs un drum lung, după ce m-am acceptat pe mine, simt armonia. Am înțeles că dragostea de sine este cel mai important lucru și starea  mea de spirit depinde de mine. Este îmbucurător! Toate darurile sorții și experiențele aduc multe realizări. Interacțiunea cu lumea o fac prin iubire. Vă mulțumesc tuturor pentru toate felicitările”, a menționat artista.

Olia a participat la toate preselecțiile naționale a concursului Eurovizion din Republica Moldova începînd cu anul 2005. Practic pe baza acestor preselecții Olia a devenit o adevărată vedetă a Moldovei. După 5 încercări nereușite în 2010 Olia reușește să obțină dreptul de a reprezenta Moldova la Eurovision.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și