Loterie cu câștig garantat în magazinul Milenium: Premii și reduceri fabuloase la aur și argint, pe fiecare bilet extras

 Loterie cu câștig garantat în magazinul Milenium: Premii și reduceri fabuloase la aur și argint, pe fiecare bilet extras

Rețeaua de magazine oficiale ale Uzinei de bijuterii Milenium a lansat o loterie neobișnuită, în preajma sărbătorilor pascale. Fiecare cumpărător este obligat să extragă un bilet, iar câștigul este unul garantat.

Premii și reduceri mari la bijuteriile de aur și argint pot fi câștigate la extragerea fiecărui bilet.

„Am cumpărat un inel, iar la tombolă am câștigat o șampanie Milenium, care e foarte gustoasă”, a povestit unul dintre oaspeți.

„Am luat lanț de aur, iar la loterie am câștigat reduceri la bijuterii din argint. Așa am luat cadouri pentru fetele mele. Vor fi foarte fericite, mulțumim Milenium pentru asemenea oferte și bună-dispoziție”, a comentat un alt cumpărător.

„Stimați oaspeți, care apreciați brandul Milenium!

Vă suntem extrem de recunoscători pentru devotamentul dvs față de casa de bijuterii Milenium.

Doar datorită dvs noi creștem, ne dezvoltăm și continuăm să vă surprindem plăcut.

Din 01.04.2022,toți oaspeții magazinelor oficiale ale uzinei de bijuterii Milenium vor putea participa la „LOTERIA CU CÂȘTIG GARANTAT”.

Milenium – bijuterii de elită, admirate de toți!”, a anunțat proprietarul brandului Milenium.

Milenium a devenit subiect de discuții aprinse, în ajun de Crăciun, după ce proprietarul rețelei a organizat o acțiune publică, la care a invitat sute de persoane și a aruncat în mulțime cu circa 1 kilogram de bijuterii de aur și argint. Gestul a fost criticat de unii și așteptat să se repete de alții.

Milenium a deschis primul său magazin oficial în orașul Chișinău în octombrie 2021. Cu un design individual și bijuterii de cea mai înaltă calitate, poate fi găsit pe adresa strada Armenească 55, de la 8:00 la 18:00.

Maria Palade

https://shok.md/