Surorile Kardashian s-au transformat în Destiny’s Child! Cum își promovează noua linie de cosmetică

 Surorile Kardashian s-au transformat în Destiny’s Child! Cum își promovează noua linie de cosmetică

Viața de familie a clanului Kardashian nu a fost niciodată una lipsită de evenimente. Zeci de mii de oameni din întreaga lume continuă să urmărească cu sufletul la gură emisiunea de reality show care ilustrează activitățile de zi cu zi ale celebrei familii. Dacă cele mai mari dintre surori par să fie ocupate cu poveștile de dragoste, cele mici sunt concentrate asupra afacerilor, scrie SHOK.md cu referire la click.

Dacă surorile mari par mai ocupate de viața amoroasă decât de afaceri, iată că situația este diferită în cazul lui Kylie și a lui Kendall care se pregătesc de lansarea unei noi colecții de lenjerie intimă, dar și a unei noi palete de cosmetice cu nuanțe primăvăratice.

Se ocupă personal de promovare, iar judecând după imaginile pe care le-au distribuit, s-au inspirat de ținutele purtate de fetele de la Destiny’s Child.

image

Multe decupaje provocatoare, culori pastelate și cât mai multă piele lăsată la vedere, acestea par să fie ingredientele pe care mizează mezinele pentru a da lovitura din nou!

image

Maria Palade

https://shok.md/