Madonna, imagini rare pe rețelele sociale. Artista și copiii ei s-au îmbrăcat în spiriduși și au împodobit bradul

 Madonna, imagini rare pe rețelele sociale. Artista și copiii ei s-au îmbrăcat în spiriduși și au împodobit bradul

Madonna a împărtășit cu fani un videoclip rar cu patru dintre copiii ei în timp ce împodobeau bradul și decorau casa pentru sărbătorile de iarnă. Artista și cei mici s-au distrat pe cinste, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Madonna și familia ei au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă săptămâna aceasta și au făcut-o într-un mod foarte epic, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului celebra artistă. Vedeta pop a distribuit pe contul său de Instagram un videoclip cu ea și patru dintre copiii ei, David Banda, în vârstă de 16 ani, Mercy James, în vârstă de 15 ani, și gemenele Estere și Stelle, în vârstă de nouă ani, în timp ce decorau casa lor din Los Angeles îmbrăcați în spiriduși.

David începe clipul vesel cu o scurtă introducere, „Ok, lasă-mă să-ți spun ceva despre Crăciun, este cea mai bună perioadă a anului”, în timp ce melodia „Last Christmas” al lui George Michael se aude pe fundal. Imediat după asta începe haosul. Madonna se concentrează pe plasarea ornamentelor exact la locul potrivit, în timp ce copiii sar în toată camera entuziasmați. Toți cei patru copii ai cântăreței au arătat cât de talentați sunt în timp ce dansau și cântau împreună, iar în imaginile făcute publice pe internet se vede clar că s-au distrat mult.

Chiar dacă Madonna, în vârstă de 63 de ani, a fost cea mai relaxată, ea și-a împărtășit gândurile în descrierea videoclipului. „Sunt spiridușul cu aspect ciudat.

„Cred că am dat cu prea multă zăpadă pe brad. Dar ne-am distrat sărbătorind ultima zi de Hanukkah împodobind bradul de Crăciun, a scris artista.

Madonna își iubește foarte mult copiii, iar acest lucru l-au observat și fanii în videoclipul postat pe contul vedetei. Distracția a fost destul de evidentă și fericirea de pe chipul celor mici i-a bucurat pe urmăritori.

 

Madonna a realizat cât de important este timpul petrecut cu copiii ei

De asemenea, Madonna a vorbit și despre modul în care educația ei s-a schimbat de la nașterea copiilor cei mari,  Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani și Rocco Ritchie, în vârstă de 21 de ani.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și