(VIDEO/FOTO) Miss World Moldova 2021 va fi reprezentată de Tatiana Ovcinicova

 (VIDEO/FOTO) Miss World Moldova 2021 va fi reprezentată de Tatiana Ovcinicova

Miss World 2021 se va desfășura pe data de 16 decembrie în Puerto Rico. Țara noastră va fi reprezentată de Tatiana Ovcinicova, o tânără de 23 de ani, din Chișinău, scrie SHOK.md.

Moldoveanca Tatiana Ovcinicova, care ne-a reprezentat țara la concursul internațional „Miss Earth 2016”, a fost premiată pentru cel mai bun filmuleț de prezentare. În imaginile video, tânăra a vorbit despre problemele ecologice cu care se confruntă Moldova. Competiția a avut loc, în Filipine.

„Numele meu este Tatiana Ovcinicova. Am 18 ani. Sunt Miss Earth Moldova 2016. Sunt mândră să-mi reprezint țara la concursul „Miss Earth 2016”, a spus participanta „Miss Earth 2016”, Tatiana Ovcinicova.

La 23 noiembrie 2021, în San Juan, Puerto Ric concurenții Miss World au fost întimpinați, cea mai mare parte din clasa a 70-a Miss World 2021 a ajuns la San Juan și a trecut prin formalitățile esențiale: Înregistrare și montare, ședință foto oficială și multe alte activități, inclusiv formarea de grupuri, dar mai mulți concurenți naționali urmează să se alăture.

În anul 2020, Miss World nu a avut loc din cauza pandemiei.

Câștigătoarea ediției precedente (2019) a fost Toni-Ann Singh din Jamaica.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și