Magia și darul Zodiei Tale

 Magia și darul Zodiei Tale

Fiecare semn zodiacal este înzestrat cu o putere magică, reală, pe care o deține indiferent de ascendent și pe care o poate folosi în momentele cheie din viața sa, de la tristețe profundă la o bucurie nemărginită, scrie shok.md

Berbec

Nativii în Berbec, indiferent de sex, sunt persoane definite de pasiune și pun mult suflet în tot ce fac. Sunt daruiți cu multa poftă de viața și știu să prețuiască fiecare secundă. Sunt prieteni de nădejde, sufletul petrecerilor și profesioniștilor cu viziuni ample. In ceea ce privește darul lor supranatural, se spune despre acești nativi că sunt antrenați din timp. Berbecii vor putea ajunge să prevadă evenimente cu mult înainte să se întample.

Taur

Persoanele născute în Taur sunt o combinație fermecatore între realism și romantism. Desigur că sunt înclinați și către valorile materiale ale vieții și au gusturi destul de scumpe. Au grija de imaginile lor și sunt foarte atenți la prima impresie facută. Puterea supranaturala a Taurilor este psihometria. Atunci când este foarte bine dezvoltată, aceasta se manifestă prin primirea unor mesaje din trecut atunci când cel daruit intra în contact cu un anumit obiect.

Gemeni

Persoanele născute în Gemeni sunt dăruite cu diplomație și putere de negociere și convingere încă din copilărie. Pe măsură ce se vor maturiza, ei vor invăța să își folosească aceste talente pentru a avansa profesional și pentru a-și face un nume în societate. Darul supranatural al Gemenilor este unul foarte puternic și în același timp, foarte periculos.

Rac

Nativii în Rac sunt unii dintre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Străile lor emoționale sunt influențate în primul rând de fazele rapid schimbătoare ale lunii. Astrul de noapte le poate modifica starea de spirit, comportamentul cu ceilalți oameni și chiar ciclul de somn.

Leu

Cei născuți în Leu sunt guvernați în primul rând de Soare și ca atare, au personalități absolut sclipitoare. Ajung mereu în centrul atenției și leagă prietenii cu ușurința. Excelează indiferent de domeniile lor de activitate și sunt întotdeauna apreciați pe plan profesional, atât de colaboratori cât și de superiorii ierarhici.Clarviziunea este darul natural al acestor nativi.

Fecioara

Nativii în Fecioară sunt persoane foarte bine organizate, mereu ancorate în realitate și cu picioarele bine infipte in pamant. Darul supranatural este atunci curățarea și echilibrarea aurei

 

Balanța

Balanțele s-au născut cu un simț estetic foarte bine dezvoltat și au întotdeauna gusturi ireprosabile. In ceea ce privește talentul lor supranatural, acesta este telekinezia. Pe scurt, această putere se referă la mutarea diferitelor obiecte doar prin puterea voinței. Altfel, în dragoste nu sunt chiar statornici. Vor avea numeroase aventuri amoroase de-a lungul vieții și au un apetit sexual ridicat. Totuși, atunci când vor iubi cu adevarat, infidelitatea nu va intra în calcul, chiar dacă nu vor renunța la flirturi, doar pentru a-și hrăni orgoliile.

Scorpion

Cu siguranță persoanele născute în Scorpion sunt printre cei mai misterioși nativi ai zodiacului. Mulți dintre ei pot fi atrași înca de la vârste fragede de ocult, chiar dacă recunosc acest lucru sau nu. Sunt fascinați de puterile și energiile care lucrează dincolo de noi, iar orgoliul lor specific îi îndeamnă să își dorească să le stapânească.Puterea lor supranaturală este telepatia.

Sagetător

Nativii în Săgetător sunt mai degrabă înclinați către filozofie decât către paranormal. Ei sunt firi contemplative și visează de multe ori cu ochii deschiși. Acest lucru nu trebuie interpretat sub nicio formă ca un semn de naivitate. Despre Săgetători poți spune orice, mai puțini că sunt naivi. Darul lor, de altfel unul foarte complicat, este proiecția astrală.

Capricorn

Nativii în Capricorn sunt persoane destul de sceptice în ceea ce privește puterile supranaturale și de multe ori, le pot ingnora. Tocmai de aceea, mulți dintre nativii în Capricorn, nu ajung să își dezvolte complet aceste capacitati. Nativii  Capricorn pot detecta cu ușurință prezența spiritelor sau ale altor entităti, chiar și atunci când refuză să accepte că un astfel de dar supranatural , exista.

 

Vărsator

Nativii născuți în Vărsător sunt foarte deschiși la mediul în care trăiesc, atât cel fizic, precum și cel spiritual. Au personalitați foarte plăcute și imaginații bogate. Darul lor supranatural, nativii în Vărsător fie sunt dăruiți cu harul clarviziunii și pot prevedea crampeie din viitor, fie sunt intermediarii mesajelor dintre lumea spiritelor.

Pești

Cei născuți sub semnul Peștilor s-au născut de departe sub cel mai romantic semn al zodiacului și cel mai sincer. Darul nativ supranatural al Pestilor este o formă de clarviziune care le permite să dedecteze aproape imediat sentimentele celor din jurul lor, precum și stările spiritelor care se află în preajma Peștilor.

Aceste puteri magice ajută zodiile să depășească obstacole, să schimbe cursuri karmice și să întipărească amintiri dintre cele mai plăcute, dar mai ales să își îndeplinească dorințe. Practic, este energia magică regenerantă, a noilor începuturi, a regăsirii, scrie horoscop.kudika.ro

Maria Palade

https://shok.md/