Top cei mai frumoși bărbați din lume 2021

 Top cei mai frumoși bărbați din lume 2021
0Shares

A fi frumos nu înseamnă doar să ai un chip frumos. Frumusețea unui bărbat înseamnă trăsături fizice remarcabile, dar și un corp bine sculptat, care să atragă privirile tuturor, scrie SHOK.MD, cu referire la http://calatorul.net/to/

Astăzi am pregătit o ”compilație” a celor mai frumoși bărbați din lume, dintre care câțiva deja au făcut istorie datorită aspectului lor impecabil.

Jon Hamm 

El este tipul din celebra  dramă americană AMC, unde joacă rolul lui Don Draper. Popular pentru abilitățile sale de actorie și de producție, este iubit pentru aspectul său rafinat și matur. Câștigător al Premiului Globul de Aur, și-a obținut recunoașterea mondială pentru rolul Mad Men în 2007. Este de asemenea câștigătorul Premiului Emmy Primetime pentru rolul principal într-un serial dramatic.

Joaquin Phoenix

Multe femei se întreabă cum a apărut semnul de pe buza superioară pentru că tuturor li se pare atât de atrăgător. Joaquin Phoenix este acel băiat misterios și liniștit despre care toate femeile au discutat cel puțin odată-n viață.

Salman Khan

Cel mai frumos bărbat din India – Salman Khan ocupă locul 11 în clasamentul celor mai frumoși bărbați din acest an. Născut pe 27 decembrie 1965 în India, Khan este un foarte bun actor și producător. A primit mai multe premii pentru rolurile sale remarcabile. Are un simț al modei foarte rafinat și are un corp bine sculptat. Mai mult, acesta este singur! Nu s-a căsătorit niciodată. A avut relații cu actrița din Bollywood Aishwarya Rai, Katrina Kaif, Sangeeta Bijlani și Somy Ali. Khan a fost clasat printre cei mai bine plătiți actori din lume conform Forbes. De asemenea, a fost clasat drept „Cel mai căutat indian pe internet”.

Robert Pattinson

Născut în 1986, acest actor, producător, model și muzician în vârstă de 34 de ani este un adevărat ”bătăi de inimă” pentru adolescente și nu doar. Indiferent de ceea ce spun criticii, știm însă că a făcut senzații cu  Twilight. Nimeni nu poate da uitării privirea sa!

Noah Mills

Cunoscutul model și actor canadian, s-a născut pe 26 aprilie 1983. A câștigat premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului de film Golden Egg 2013. Mai mult – este încă singur!

Brad Pitt

Privirea sa profundă adânci și zâmbetul atrăgător vorbesc de la sine! Născut la 18 decembrie 1963, în SUA, Brad Pitt este un actor foarte cunoscut de la Hollywood. S-a căsătorit în anul 2000 cu Jennifer Aniston și a divorțat după cinci ani. Apoi s-a căsătorit cu cea mai frumoasă femeie Angelina Jolie în 2014 de care a divorțat în 2016.

Johnny Depp

Bărbatul care atrage femeile de toate vârstele. Este popular pentru mai multe roluri în care a jucat. Am dori să menționăm rolul său în „Alice în Țara Minunilor” și „Charlie și fabrica de ciocolată”, ambele având la bază cărți de bestseller.

Hrithik Roshan

Hrithik Roshan – cel mai frumos bărbat din lume! Născut pe 10 ianuarie 1974 în India, este cel mai faimos actor și dansator.
Roshan s-a căsătorit în 2000 cu Sussanne Khan, dar, din păcate, au divorțat imediat după 14 ani. Este fiul celebrului producător indian Rakesh Roshan. Primul său film „Kaho Na Pyar Hai” a fost cel mai mare succes la Box Office. De asemenea, s-a implicat în diverse lucrări umanitare și caritabile. În plus, este și unul dintre cei mai bogați actori din Bollywood.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/