Un bărbat aflat în arest la domiciliu a cerut să fie transferat la pușcărie: „Viaţa mea a devenit un calvar”

 Un bărbat aflat în arest la domiciliu a cerut să fie transferat la pușcărie: „Viaţa mea a devenit un calvar”

Mai bine la închisoare, decât acasă, cu nevasta! Exasperat, un bărbat aflat în arest la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare. „Viaţa mea a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”, scrie SHOK.md cu referire la doctorulzilei.

Pare un scenariu de film, dar este pura realitate. Întâmplarea a avut loc în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma. Un albanez în vârstă de 30 de ani aflat în arest la domiciliua cerut ajutorul Jandarmeriei.

Bărbatul i-a implorat pe polițiști să îl bage în închisoare întrucât a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat.

Mai bine la închisoare, decât acasă, cu nevasta! „Viaţa mea a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, se arată în comunicatul carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli.

Bărbatul se afla în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor. Viitorul nu suna prea bine, din moment ce acesta trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim de privare de libertate pentru mai mulţi ani, a adăugat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

„Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”, a mai spus ofiţerul.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

 

Maria Palade

https://shok.md/