(FOTO) Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: ”Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”

 (FOTO) Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu: ”Îmi place mișcarea în aer liber, mai ales la munte”

 Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a postat astăzi, o fotografie pe contul personal de Instagram de pe Vârful Moldoveanu. Ea a ales o ținută sport pentru a urca pe munte, scrie SHOK.md.

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a urcat cel mai înalt punct din România – Muntele Moldoveanu (Vârful Moldoveanu). Șeful statului a vorbit despre acest lucru pe 1 august pe pagina sa de Instagram.

„Îmi place să merg în aer curat. Mai ales la munte! ”, A scris Sandu.

Muntele Moldoveanu este cel mai înalt punct din România, la 2544 metri deasupra nivelului mării. Moldoveanu este situat chiar în centrul României, în lanțul muntos Făgăraș (Carpații de Sud).

 

 

Șefa Statului Maia Sandu, nu pentru  prima dată se aventurează în sporturi extreme. Anul trecut, chiar de ziua sa, aceasta a sărit cu parașuta.

„Azi am vrut să văd pământul de sus. E tare frumos plaiul nostru. Trebuie doar să avem grijă de el. Și oamenii sunt frumoși. Astăzi vreau să-mi exprim recunoștința față de oamenii care mă susțin, mă învață, mă încurajează și îmi sunt aproape. Vă mulțumesc frumos!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Maria Palade

https://shok.md/