Trailerul House of Gucci ne-o arată pe Lady Gaga, așa cum nu am văzut-o până acum

 Trailerul House of Gucci ne-o arată pe Lady Gaga, așa cum nu am văzut-o până acum

LOS ANGELES, CALIFORNIA – SEPTEMBER 24: Lady Gaga arrives at the Premiere Of Warner Bros. Pictures’ ‘A Star Is Born’ at The Shrine Auditorium on September 24, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

0Shares

Trailerul House of Gucci tocmai a fost lansat, alături de primele postere ale filmului inspirat de o poveste reală, care spune povestea familiei Gucci și a felului în care s-a construit acest imperiu fashion, dar mai ales povestea Patriziei Reggiani, cea care a fost pentru o vreme soția lui Maurizio Gucci și care a petrecut 18 ani în închisoare pentru că a angajat o persoană care să îl asasineze pe fostul său soț, scrie SHOK.md cu referire la elle.ro.

Trailerul House of Gucci arată, însă, că filmul regizat de Ridley Scott se concentrează pe ceva mai mult decât haine și accesorii. Fiind un film biografic, acesta are în prim plan asasinarea lui Maurizio Gucci, plănuită de Patrizia Reggiani, după ce soțul său o părăsise în 1985, după 12 ani de căsnicie, divorțul oficial dintre cei doi fiind pronunțat în 1991. Diagnosticată cu o tumoră pe creier în 1992, Reggiani a fost considerată principala suspectă la moartea lui Gucci, pe 27 martie 1995. Se consideră că motivele pentru care aceasta ar fi comandat asasinatul au fost gelozia, dar și viitoarea căsătorie a lui Maurizio cu o nouă parteneră, care ar fi redus la jumătate veniturile lui Reggiani obținute în urma divorțului.

Trailerul House of Gucci este dominat de vocea lui Lady Gaga, cu un puternic accent italian, iar dacă în film actrița/cântăreață se va dovedi o prezență la fel de puternică precum în aceste prime imagini, înseamnă că ne vom delecta cu un film pe cinste în această toamnă. House of Gucci va avea premiera în întreaga lume la sfârșitul lunii noiembrie.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/