Maia Sandu respinge acuzațiile lui Igor Dodon, după atacul asupra mamei sale: Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ

 Maia Sandu respinge acuzațiile lui Igor Dodon, după atacul asupra mamei sale: Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ

Președinta Maia Sandu respinge acuzațiile predecesorului său de la Președinție, Igor Dodon, că ea ar sta în spatele atacului asupra mamei sale, care s-a întâmplat ieri în fața Procuraturii Anticorupție.

„Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ. Fără umilințe publice, răfuieli și spectacole, care nu contribuie la cercetarea cauzelor și nici la creșterea credibilității justiției. Instituțiile vizate trebuie să le asigure tuturor un tratament corect”, a declarat Maia Sandu pentru UNIMEDIA.

Mama fostului președinte, Igor Dodon, a fost atacată ieri de Maria Olari, care a huiduit-o și a numit-o, întrebând-o „cum a venit la Procuratură, parcă era cu infarct la spital”.

„Maia Sandu, tu ai mamă? Maia Sandu, tu ai suflet? De ce permiți ca niște nebuni și nebune cu certificat de la psihiatrie să își bată joc de oameni? De ce permiți ca mama unui fost șef de stat să fie umilită și batjocorită public de niște mizerii morale care trăiesc din bani negri plătiți pe ascuns de sponsorii PAS? Mă adresez și către alții din Guvernarea PAS, către cei care poate mai au un pic de rațiune acolo. Ați ajuns să vă sprijiniți azi pe susținerea unor fanatici și a unor nebuni, cum este această mizerie morală, care a făcut-o pe mama să asiste neputincios la un atac violent? La acest nivel de disperare și de ură ați ajuns?”, a declarat Igor Dodon, după atacul asupra mamei sale.