Mama băiatului ucis pe o zebră la Botanica: Au amânat judecata cu 30 de zile. Patru luni de când Danecika nu mai e printre noi, iar șoferul tot stă la libertate

 Mama băiatului ucis pe o zebră la Botanica: Au amânat judecata cu 30 de zile. Patru luni de când Danecika nu mai e printre noi, iar șoferul tot stă la libertate

Șoferul care a lovit mortal un băiat de 10 ani, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei, este cercetat în libertate. Despre aceasta a scris mama băiețelului pe rețele. „Ședința de astăzi a fost amânată cu o lună. Sunt patru luni de când Danecika nu mai este printre noi”, se arată în mesajul plin de durere al mamei copilului, scrie UNIMEDIA.

„Vreau ca toată lumea să știe despre fărădelegile în țara noastră! Astăzi, cu 2 ore înainte de ședință, m-a sunat avocatul și mi-a spus că ședința de astăzi nu va fi, din motivul că judecătorul a delegat… Iar procesul se amână până pe 25 mai”, a scris mama copilului.

„Sunt deja patru luni de când Danecika nu mai este cu noi. Era un om cu inimă și suflet mare. Mereu lupta pentru adevăr, ajuta pe toți. Deștept, frumos și sănătos. Viața lui a fost luată de un ucigaș care și până în ziua de azi se află la libertate.

Scriu această postare cu o durere imensă în suflet. Am avut deja trei ședințe de judecată”, a scris mama băiețelului, într-o altă postare pe pagina de Facebook.

Mama băiatului de 10 ani, care a murit, după ce a fost tamponat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni pe bulevardul Dacia, caută dreptate și cere ca șoferul să fie pedepsit.

Tânărul de 22 de ani, care a tamponat băiatul de zece ani în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni pe bulevardul Dacia este cercetat în libertate.

Un copil de 10 ani a decedat în urma unui grav accident rutier produs în seara de 23 decembrie, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei.

 

Duminica Lilia

https://shok.md/