Mândră că este pansexuală! Prin ce calvar a trecut Demi Lovato ca să-și accepte orientarea sexuală

 Mândră că este pansexuală! Prin ce calvar a trecut Demi Lovato ca să-și accepte orientarea sexuală
0Shares

Demi Lovato a început să se se împace cu ideea că estepansexualâ. Vedeta a dezvăluit că a simțit „multă rușine” pentru că a fost atrasă de femei când era mai tânără, scrie SHOK.md.

Cântăreața, în vârstă de 28 de ani a recunoscut că a fost „super închisă” din cauza educației sale religioase, dar acum este „mândră” că face parte din comunitatea LGBTQ.

“Nu știu. Sunt atât de fluidă acum, iar o parte din motivul pentru care sunt atât de fluidă este pentru că eram foarte închisă”, a menționat în podcastul The Joe Rogan Experience .

Vedeta a fost întrebată dacă acest termen i se potrivește, ea a răspuns: „Da, pansexuală”.

Cum a realizat că îi plac și fetele

„Mi-am zis, ”Oh, îmi place asta”, dar am simțit multă rușine pentru că în Texas, ca și creștin, asta nu era acceptat. Orice atracție am avut față de o femeie când eram mai tânără, o dădeam deoparte chiar înainte să procesez ce simțeam”, relateasză spynews.

Vedeta a mai vorbit și despre logodna de anul trecut cu Max Ehrich, care a fost ruptă după doar două luni.

Am fost logodită cu un bărbat anul trecut. Chiar am crezut că o să mă căsătoresc și o să fie însărcinată, dar nu a fost cazul. credeam că o să-mi petrec viața cu acel cineva. Când s-a destrămat, m-am simțit bine pentru că pot să trăiesc în adevăr”, a explicat ea.

0Shares