Munca îl slăvește pe om! Diana Voevuțki în rol de zugrav

 Munca îl slăvește pe om! Diana Voevuțki în rol de zugrav

Diana Voevuțki „se reprofilează”, cel puțin asta ne vorbește ultima postare din mediul online. Aceasta s-a afișat în rol de zugrav, scrie SHOK.md.

Diana a deschis dulapul cu amintiri și a dezvăluit pe o rețea de socializare care au fost cele mai frumoase momente din copilăre. Aceasta a povestit despre experiența ei, cu culesul strugurilor.

„Când mergeam cu toată familia la culesul poamei, pe deal. Mama mă înfofolea în câteva straturi de “sfitere” și “curtculițe”, îmi încălța nu știu câte perechi de ciorapi peste ștrampi, și cu toată această construcție cumva mă pricepeam să mă bag printre tufele de viță-de-vie. La prânz, se așternea o pătură, și părinții întindeau o ditamai masă boierească, cu de toate- ouă fierte (pe care acasă nici ochi nu aveam să le văd, dar acolo, pe deal, păreau taaare bune), cozi de ceapă verde, roșii și castraveți care mai păstrau mirosul de curpăn, brânză de oi și ceva mâncare gătită, care între timp, se răcea. Dar.. mai gustos decât în acele zile nu am mâncat nicăieri. Și niciodată..

Verile tata organiza clacă, pentru că visase să-și ridice casa singur. Și neapărat să fie construită după tehnologia veche- cu lut și piatră. Așa că aduna bărbați gospodari, vânjoși și frumoși. Eu, copiliță verde fiind, îi priveam și îmi ziceam că așa va arăta viitorul meu soț

.. Deși e atâta amar de vreme trecut de atunci, când pot să retrăiesc acele clipe, mă simt fericită. Probabil, genele tatălui, care iubea să “pună mâna și să facă” își spun cuvântul.
Vă plac în rolul de zugrav?..”, a scris pe o rețea de socializare.

Nu este disponibilă nicio descriere.