Marius Moga și Smiley au împărțit o chirie, pâinea și pateul, în vremea trupei SIMPLU : „Nu aveam ce să mâncăm”

 Marius Moga și Smiley au împărțit o chirie, pâinea și pateul, în vremea trupei SIMPLU : „Nu aveam ce să mâncăm”

CRBL a ajuns să fie cunoscut după ce a devenit membru al formației Simplu, la începutul anului 2000. Deși în prezent multă lume îl apreciază și își aduce aminte cu drag de mișcările de dans pe care le avea celebrul artist, în trecut CRBL a avut multe de îndurat în drumul său spre succes, scrie SHOK.md cu referire la click.ro.

Numele lui CRBL a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, după ce în peisajul muzicii românești a apărut formația Simplu. Grupul a lansat 8 albume și a umplut săli întregi, iar mii de oameni au dansat pe melodiile lor. Chiar și acum răsună la petreceri unele dintre hiturile cântate de Smiley, CRBL, Piticu’, Omu’Negru și Francezu’.

CRBL este cunoscut pentru faptul că își transpune viața în versuri și nu ezită să vorbească despre episoadele mai puțin plăcute prin care a trecut. Artistul a mărturisit că deși fanii vedeau imaginea unei formații pline de energie și lipsite de griji, adevărul era cu totul altul! Membrii erau doar niște tineri veniți din provincie, în căutarea succesului și unui trai mai ușor.

A existat o perioadă în care CRBL, Smiley și Marius Moga au locuit împreună, împărțind chiria și puțina mâncare pe care o avea. Adesea mâncau pâine, pate, muștar și rare erau ocaziile în care se bucurau de o pizza, povesteaște CRBL.

De altfel, despre începuturile carierei și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde se află astăzi, CRBL a cântat și în piesa „Kboom”, lansată în anul 2014.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. (…)

Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar sau din când în când mai cumpărăm o pizza…

Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Am dormit de foame”, a povestit CRBL.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și