Nicoleta Nucă continuă șirul intervențiilor estetice! Noua procedură o va scuti de timp prețios la machiaj

 Nicoleta Nucă continuă șirul intervențiilor estetice! Noua procedură o va scuti de timp prețios la machiaj
0Shares

Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, este una dintre artistele românești care nu ezită să recunoască faptul că apelează la medicul estetician pentru a-și menține frumusețea. Tânără a trecut pragul cabinetului esteticianului pentru o nouă procedură care o va ajuta enorm să economisească timp atunci când se machiază, scrie SHOK.md.

În ciuda faptului că are doar 28 de ani, Nicoleta Nuca aplează deja la mici intervenții pentru a se asigura că trecerea timpului nu își lasă amprenta asupra chipului său.

Nu este o surpriză pentru nimeni că Nicoleta este o prezență cameleonică, iar schimbările de look sunt la ordinea zilei pentru frumoasa solistă. A fost blondă, cu părul lung, brunetă cu părul scurt, a avut șuvițe, multe transformări miniscule, dar de efect au fost făcute la nivelul părului. De această dată, a apelat la medicul estetician pentru a-și mircropigmenta buzele.

Nuanța pe care a ales-o este una naturală, însă i se potrivește perfect. Artista a distribuit fanilor imagini pentru a se mândri cu rezultatul final și a a le vorbi despre procedură: Am venit să îmi fac buzele.

„Aici se întâmplă procedura. Deja sunt cu buzele amorțite de asta vorbesc ciudat. Abia aștept”, le mărtuisea Nicoleta admiratorilor de pe Instagram.

image

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă

Cântăreața nu este străină intervenților estetice. În urmă cu aproximativ două luni, Nicoleta dezvăluia fanilor că și-a făcut o procedură la nivelul gâtului și maxilarului pentru a crea un aspect mai ferm al zonei respective.

Sursa: click.l

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/