Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Mesajul transmis de prinţul William şi soţia sa, Kate

 Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Mesajul transmis de prinţul William şi soţia sa, Kate

Regina Elisabeta a II-a și prințul William s-au numărat printre membrii familiei regale britanice care i-au urat „La mulţi ani!” ducesei de Sussex, Meghan Markle, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani pe 4 august. Meghan îşi va sărbători ziua la Montecito, California, unde locuieşte împreună cu prinţul Harry şi cu cei doi copii ai lor, Archie şi Lilibet, scrie SHOK.md, cu referire digi24.

Cu această ocazie, contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a distribuit mai multe poze cu Meghan şi i-a urat „La mulţi ani!”.

Într-una din poze, Meghan apare alături de regină la primul lor eveniment public la Chester în 2018. O a doua îi înfăţişează pe Harry, Archie şi Meghan în Africa de Sud, iar ultima este de la un eveniment la care au participat ducele şi ducesa de Sussex în calitate de membri seniori ai familiei regale în martie 2020.

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au distribuit la rândul lor un mesaj de felicitare pentru Meghan pe contul lor de Twitter, alături de o poză a ducesei de Sussex pe plaja Bondi din Australia.

Atât contul ducilor de Cambridge, cât şi cel al prinţului Charles şi al Camillei au inclus vârsta lui Meghan în mesajele lor de felicitare. Nici unul dintre cele două conturi nu a ales însă imagini cu Meghan alături de alţi membri ai familiei regale.

Relaţia dintre ducii de Sussex şi restul familiei regale a fost tensionată din ianuarie 2020, când cuplul şi-a anunţat planurile de a renunţa la statutul lor de membri „seniori” ai familiei regale. Ulterior, cei doi au acordat interviuri unor personalităţi ca Oprah Winfrey şi Dax Shepherd, ceea ce nu a aplanat tensiunile, scrie Agerpres.

Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori de la mutarea lor SUA în martie 2020 – întâia oară pentru înmormântarea bunicului său şi a doua oară pentru a dezveli o statuie a mamei sale, Diana, la Palatul Kensington.

Meghan nu a putut călători în niciuna dintre aceste ocazii, mai întâi pentru că era însărcinată şi apoi pentru că o născuse recent pe Lilibet.