Meghan Markle nu va merge împreună cu prinţul Harry în Anglia pentru ceremonia în memoria prinţesei Diana

 Meghan Markle nu va merge împreună cu prinţul Harry în Anglia pentru ceremonia în memoria prinţesei Diana

Meghan Markle nu va merge împreună cu prinţul Harry în Anglia, luna viitoare, pentru ceremonia în memoria prinţesei Diana, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

În ciuda speculaţiilor că ducesa, care a născut pe 4 iunie al doilea copil al cuplului, va participa la o ceremonie în semn de omagiu adus prinţesei Diana, ea va rămâne în California.

Prinţul Harry va ajunge în Anglia, la începutul lunii viitoare, pentru a marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a mamei lui, prinţesa Diana, însă nu o va face împreună cu întreaga familie. O sursă a declarat pentru Daily Mail că soţia lui şi cei doi copii, Archie şi Lili, vor rămâne în SUA, scrie Vanity Fair.

„Meghan nu va călători”, a spus sursa. „Tocmai a născut şi Harry va merge singur”.

Pe 1 iulie, prinţul Harry va susţine un discurs la ceremonia de la Palatul Kensington unde va fi inaugurată o sculptură care o înfăţişează pe Diana, pe care el a comandat-o împreună cu fratele lui, prinţul William, în 2017.

Prinţul William va livra de asemenea un discurs. Potrivit presei britanice, Harry a fost invitat la un prânz cu regina Elizabeth II. 

Când Harry a revenit la Castelul Windsor, în luna aprilie, pentru funeraliile prinţului Philip, bunicul lui, nu a fost însoţit de soţia lui. 

Cuplul nu s-a mai întâlnit cu restul familiei din martie 2020, când a decis să părăsească Marea Britanie şi să renunţe la rolul activ în familia regală.