Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”

 Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”

Meghan Markle și sora sa, Samantha Markle, nu au avut relații extraordinare niciodată. Situația s-a înrăutățit odată ce fosta actriță a devenit ducesă, în urmă căsătoriei cu prințul Harry, scrie SHOK.md cu referire la click.

Tatăl său, Thomas Markle, a suferit un AVC în urmă cu doar câteva zile, iar Samantha o acuză acum de neglijență, din cauza faptului că nu s-a preocupat de starea părintelui său.

Sora lui Meghan Markle o imploră pe Ducesa de Sussex să mai „privească, fără să facă orice”, iar totul se petrece după ce tatăl lor a fost transportat de urgență la spital în urma unui accident vascular cerebral.

samantha markle thomas markle meghan markle jpeg

Samantha Markle a fost invitată într-o emisiune TV din Regatul Unit, unde a izbucnit în lacrimi vorbind despre „neglijența” cu care Meghan tratează situația.

„A trecut prin atât de multe”, explică ea, despre tatăl Thomas. „După două infarcturi, o pandemie și acum un accident vascular cerebral, tot nu am auzit nimic de la Meghan, asta e neglijență”.

„Cum poate să îl vadă suferind în asemenea hal?”

Totodată, sora de care Meghan Markle s-a înstrăinat susține că tatăl lor se află într-o stare precară de sănătate, motiv pentru care nu se știe cât mai are de trăit.

„Dacă nu poate să lase de la ea sau să aibă conștiința morală că trebuie să facă parte din viața lui, atunci să-i fie rușine. El nu mai are mult timp. Apoi, ea va trebui să trăiască așa (n.r.- cu vina că nu și-a ajutat tatăl), pentru tot restul vieții”, a mai precizat Samantha, care nu a părăsit căpătâiul tatălui, după AVC-ul suferit.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și