Proces Johnny Depp – Amber Heard: Dezvăluiri și acuzații

 Proces Johnny Depp – Amber Heard: Dezvăluiri și acuzații

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard continuă în Fairfax, Virginia, SUA. Magistrații și echipele de avocați ale celor doi foști soți scot la iveală detalii halucinante din căsnicia scurtă, dar plină de evenimente dureroase, scrie SHOK.md cu referire la click.

În acest sens, Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile pe care Amber Heard, fosta lui soție, i le-a adus pe parcursul procesului. Mărturiile vedetei au afectat imaginea actorului care a pierdut numeroase contracte de imagine, printre care și rolul din seria „Pirații din Caraibe”. A fost întrebat cum s-a simțit la auzul mărturiilor depuse de Amber Heard și după o pauză lungă, a decis să își deschidă sufletul în fața instanței.

„Prostesc. Este urât să auzi acuzații de violență sexuală, pe care ea mi le-a atribuit. Nu cred că există o persoană căreia îi face plăcere să își deschidă sufletul și să spună adevărul, dar sunt momente în care pur și simplu trebuie să faci asta, pentru că (n.r.- situația) a scăpat de sub control.”, a spus Johnny Depp, în timpul ultimei înfățișări de la procesul cu Amber Heard.

Mai mult decât atât, Johnny Depp a punctat și felul în care se simte, încă de la începutul procesului pe care chiar el l-a intentat.

Amintim că actorul a luat decizia de a-și da fosta soție în judecată pentru defăimare, în urma unui articol publicat de Amber Heard în Washington Post.

„Oribil. Ridicol. Umilitor. Dureros. Barbar. Inimaginabil de brutal, nemilos și totul… fals. Totul fals. Nicio ființă umană nu este perfectă, cu siguranță, niciunul dintre noi, dar niciodată în viața mea nu am comis violență sexuală, abuz fizic, toate aceste povești bizare, strigătoare la cer, nu sunt despre mine, a spus Johnny Depp.

Depp și Heard și-au oficializat relația în 2012, iar în 2014 s-au logodit. Au făcut nunta în 2015 și doar un an mai târziu, în 2016, au divorțat.

Maria Palade

https://shok.md/