Mesaj emoționant a Ekaterinei Varnava: „Suntem șocați, suntem răniți”

 Mesaj emoționant a Ekaterinei Varnava: „Suntem șocați, suntem răniți”

Actrița și prezentatoarea TV din Rusia Ekaterina Varnava a veni cu un mesaj de pace. „Suntem șocați, suntem răniți. De ce se întâmplă asta? Pentru ce? Nu vor exista câștigători dacă lucrurile continuă așa”, a menționat Varnava, scrie SHOK.md.

„De ceva timp, nu înțeleg în ce fel de lume paralelă mă aflu. Sunt foarte îngrijorată de rudele mele, prietenii, colegii. Pe rețelele de socializare primesc mesaje unul după altul. Diverse mesaje foarte polare, de la solicitări de a nu tăcea, la acuzații și amenințări personale. Vă urmăresc videoclipurile din casele și străzile voastre, citesc comentarii despre cât este de înfricoșător. Și credeți-mă… nu ne este mai puțin frică.

Suntem șocați, suntem răniți. De ce se întâmplă asta? Pentru ce? Nu vor exista câștigători dacă lucrurile continuă așa. Sunt extrem de speriată de presa și a acei oameni care spun că sunt bucuroși de începutul tuturor acestor lucruri. Mi-e frică de ușurința cu care autoritățile sunt gata să renunțe la relațiile cu lumea întreagă și să nu se gândească la noi.

Pur și simplu nu-mi vine să cred că nu se mai poate ajunge la o înțelegere în mod civilizat, că diplomații au încercat toate căile și că nu există compromisuri, că oamenii de la vârf nu mai au dorința de a trăi în pace? Istoria nu ne învață nimic? Doamne, de ce se întâmplă asta? Cum să oprești tot acest haos..?, scrie Ecaterina.

 

 

 

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/