Mesajul cutremurător lăsat de soția fostului secretar general al PLDM, Alexandru Fetescu: „De 3 săptămâni soție de înger”

 Mesajul cutremurător lăsat de soția fostului secretar general al PLDM, Alexandru Fetescu: „De 3 săptămâni soție de înger”

Elena Fetescu a venit un mesaj de îndemn către urmritorii săi, la trei săptămâni de la moartea soțului, fostului secretar general al PLDM, Alexandru Fetescu. „Iubiți, faceți ce vă place, petreceti timpul cu oameni care va aduc emoții frumoase, dar cel mai important trăiți…. trăiți, oameni buni….. că maine…. nu se știe…”, a scris Elena, pe o rețea.

„De 3 săptămâni soție de înger. Cele mai grele săptămâni din viața mea!  Nu am nevoie de compătimire și nici condoleanțe, pentru că ceea ce am trăit în aceștia aproape 14 ani, unii nu vor trăi nici în 2 vieți, am oferit și am primit atâta dragoste sînt recunoscătoare universului pentru fiecare secundă petrecută alături de el. 

Dar postarea mea are alt scop…. Iubiți, faceți ce vă place, petreceti timpul cu oameni care va aduc emoții frumoase, dar cel mai important trăiți…. trăiți, oameni buni….. ca mâine…. nu se știe…”, a scris Elena Fetescu, pe Facebook.

Secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu s-a stins din viață, acum trei săptămâni. Tragicul anunț a fost făcut de fostul lider al partidului, Vlad Filat.