(video) „Curva pune mâna pe prăjină!” Scandal de proporții în CMC. Năstase, către un ales PAS: „Măi, băiatule ești rezultatul trocului dintre socialiști cu PAS. Moldoveni, treziți-vă!”

 (video) „Curva pune mâna pe prăjină!” Scandal de proporții în CMC. Năstase, către un ales PAS: „Măi, băiatule ești rezultatul trocului dintre socialiști cu PAS. Moldoveni, treziți-vă!”

Scandal monstru în Consiliul Municipal Chișinău. În timp ce aleșii Platformei DA părăseau sala de ședințe, un consilier PAS, Roman Cojuhari, le-a strigat din urmă că „pleacă pentru a face jocul socialiștilor”. Președintele Fracțiunii Platformei DA, Andrei Năstase, s-a întros, a ocupat tribuna și s-a dezlanțuit cu acuzații dure în adresa celor de la PAS. „Mă pun într-o oală cu socialiștii. Tu, măi băiatule, ești rezultatul trocului socialiștilor cu PAS. Curva pune mâna pe prăjină”, a a strigat Năstase, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Moldoveni ei vă prostesc. Sunt trei, patru oameni care fac numai putoare. Moldoveni, nu se mai poate ca după 10 ani în care am muncit și am luptat ca un nebun ca țara asta să se elibereze, să avem un climat normal, să putem lucra, să putem produce, să putem dezvolta Chișinăul, să putem dezvolta Moldova, domnilor am ajuns într-o zi în care zilele bune nu le mai poți considera bune, oamenii buni nu îi mai poți considera oameni buni. A fost compromisă ideea.

Cum să mă pui într-o oală cu socialiștii când Platforma DA a contestat la Curtea Constituțională… imbecilitatea, ridicolul nu o mai poți opri în Republica Moldova. Platforma DA a contestat la Curtea Constituțională un proiect de lege trecut în Parlament și votat pe ascuns!

Am ajuns ca din cauza acestor… nimeni să fiu detestat azi în Republica Moldova, mai mult decât cei pe care ei i-au slobozit și de care nu se ocupă: Plahotniuc, Șor, Dodon. Pentru că lor asta le convine. Ei au nevoie de partide nocive pentru a demonstra că ei sunt buni. Și ei nu sunt cu nimic mai buni!

Eu m-am bătut cu cel care a furat un miliard. Azi sunteți furați de cel puțin cinci miliarde și toată lumea tace. De ce? Pentru că ei fac politică. V-am îndemnat să renunțați la politică și să facem justiție, să facem dreptate, să facem stat de drept, să facem o viață mai bună pentru oameni. Dar iată ce fac aceștia – mă pun într-o oală cu socialiștii. Tu, măi băiatule ești rezultatul trocului socialiștilor cu PAS. Curva pune mâna pe prăjină!”, a declarat Andrei Năstase.

Consiliul municipal Chișinău s-a întrunit astăzi, 12 mai în ședința extraordinară.