Bunica băiatului ucis în bătaie vine cu un mesaj: „Ucigașii să-și petreacă viața acolo unde merită”

 Bunica băiatului ucis în bătaie vine cu un mesaj: „Ucigașii să-și petreacă viața acolo unde merită”

„Sunt bunica îndurerată a acestui îngeraș, care avea multe talente – cânta la chitară, compunea versuri, făcea modeling era student la Centrul de Excelenta Administrare Afaceri anul 4 și totodată student în anul l Universitatea I. Creangă, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Avea planuri mărețe pentru viață. Mergea spre casă în seara aia, dar doi soldați nemernici, monștri, ucigași l-au bătut până la moarte. Soldații care ar trebui să ne apere ne omoară. Vreau ca societatea să se unească, nu numai în cazul nostru, dar și alte cazuri de violență. Să nu fim indiferenți la ce se petrece. Sa fim uniți, și ucigașii să-și petreacă viața acolo unde merită”, a scris bunica tânărului decedat.

Tânărul de 21 de ani, ucis cu bestialitate într-un parc din capitală, urma în această lună să ajungă la Milano pe un contract de modeling. „Mă doare când mă gândesc în ce chinuri a murit acest băiat de 20 de ani, care mereu a iubit viața, avea vise mărețe și era foarte sârguincios”, a povestit pe o rețea de socializare o prietenă a lui Nichita.

Crima s-a produs la începutul lunii ianuarie. Cadavrul tânărului a fost găsit într-un parc din capitală, fiind reținuți și doi suspecți.

Pe 5 ianuarie, Ministerul Apărării a anunțat că cei doi suspecți reținuți sunt soldați din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare”. La data de, 6 ianuarie, aceștia au fost plasați în arest pentru 30 de zile.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și